Categorieën

Service

Ga op ontdekkingsreis op de Open Bedrijvendag

Ga op ontdekkingsreis op de Open Bedrijvendag
Bedrijven nieuws

Ga op ontdekkingsreis op de Open Bedrijvendag

  • Redactie
  • 30-09-2014
  • Bedrijven nieuws
Ga op ontdekkingsreis op de Open Bedrijvendag

VLAARDINGEN - Op zaterdag 4 oktober 2014 organiseert IKV Ondernemend Vlaardingen voor de tweede keer de Open Bedrijvendag Vlaardingen. Ook dit jaar wordt er een unieke route uitgestippeld langs veertien innovatieve bedrijven in en rondom de stad. 

Altijd al een kijkje willen nemen bij de grote bedrijven in Vlaardingen? Nieuwsgierig naar wat zich precies afspeelt in de stad en in de havens? Dan is dit uw kans! Vorig jaar namen we een duik in de historie van de Vlaardingse bedrijven, nu richten we onze blik op de toekomst. Duurzaamheid, innovatie en de nieuwste high-tech snufjes komen op deze dag voorbij. 

Unieke belevenis voor jong en oud!
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur organiseert elk bedrijf activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen meedoen aan spectaculaire rondleidingen achter de schermen of workshops volgen. Hier en daar worden hapjes en drankjes geserveerd. Er is in ieder geval overal iets te beleven. De toegang is gratis. 

Waar is iets te ontdekken?
U kunt een bezoekje brengen aan de volgende 14 bedrijven: Beelen Rotterdam, Bree’s New World, Delta Hotel, De Kroepoekfabriek, DFDS Seaways, Houdijk Holland, Irado met Kringloopwinkel Het Goed, Jansen Recycling Group, Kloet Onderhoud, Machinefabriek Kreber, Omroep Vlaardingen, Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vopak Terminal Vlaardingen en Wijnkoperij Hosman Frères. Filmtheater Het Zeepaard vertoont rondom de Open Bedrijvendag plaatsvindt twee films gericht op het thema ‘Met het oog op de toekomst’. 

Samenwerking met scholen
In samenwerking met scholen is er een apart excursieprogramma voor scholieren opgezet, dat in de week na de Open Bedrijvendag plaatsvindt. Zo kunnen scholieren nader kennis maken met de bijzondere kanten van de techniek, de haven en andere sectoren en deze ervaring wellicht meenemen in hun beroepskeuze. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie, het complete programma en de tijden van de rondleidingen op www.openbedrijvendagvlaardingen.nl.