Het gezelligste bedrijfsuitje heb je bij DOK99

29-01-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Wilt u uw volgende bedrijfsuitje in Vlaardingen extra speciaal maken, bijvoorbeeld door iets leuks te doen en een heerlijke maaltijd te delen? Bij Dok 99 Vlaardingen wordt uw personeelsuitje altijd een fantastisch feest. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen zoals steengrillen, pizza party of spare ribs eten en natuurlijk: bowlen! Uw team gaat na een leuke avond weer voldaan naar huis, en u weet zeker dat uw teamuitje weer een groot succes is geweest.

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen gezellig, ze zijn ook goed voor teambuilding! Teambuilding is goed voor de onderlinge samenwerking, sociale binding, het vertrouwen, de groepsdynamiek en efficiëntie.

Wij snappen dat het de gasten op een goed bedrijfsfeest aan niets mag ontbreken. Als u bij Dok 99 Vlaardingen uw bedrijfsfeestje plant, weet u daarom zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Niet alleen hebben uw medewerkers bij ons iets leuks te doen, er wordt ook een topmaaltijd geregeld! Zelfs de drankjes kunnen bij het arrangement worden inbegrepen.

Uw teamuitje wordt bij ons volledig verzorgd, van lekkere voorafjes en buffetten tot samen bowlen in een unieke havensfeer. Zo kunt u samen met uw collega's en medewerkers zorgelijk genieten van een uitdagend potje bowlen en een heerlijk feestmaal op een sfeervolle plek.

Het perfecte bedrijfsfeest plannen? Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de groep biedt Dok 99 Vlaardingen verschillende uitgebreide arrangementen. Bovendien werken wij graag met u samen om uw wensen goed uit de verf te laten komen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijfsuitje? Neem dan contact op met Dok 99 Vlaardingen. wij spreken graag persoonlijk met u af om uw bedrijfuitje zo goed mogelijk te kunnen regelen.

Wij kunnen vanaf € 19,.50 p.p. al een heel leuk uitje voor u samenstellen.

Vul voor meer informatie ons aanvraagformulier in, of bel rechtstreeks op 010 - 474 07 74. Wij horen graag van u!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date