Categorieën

Service

IKV Kleinbedrijf en ZP start met ondernemersontbijt

IKV Kleinbedrijf en ZP start met ondernemersontbijt
Bedrijven nieuws

IKV Kleinbedrijf en ZP start met ondernemersontbijt

  • Redactie
  • 04-11-2014
  • Bedrijven nieuws
IKV Kleinbedrijf en ZP start met ondernemersontbijt

VLAARDINGEN - Op dinsdag 18 november organiseert de sectorafdeling Kleinbedrijf en ZP van IKV Ondernemend Vlaardingen een ondernemersontbijt in de Kroepoekfabriek. De sectorafdeling wil een stem en gezicht geven aan de doelgroep Kleinbedrijf en Zelfstandig Professionals. In Vlaardingen zijn in deze categorie bedrijven meer dan 3000 ondernemers actief. De sectorafdeling wil voor deze groep ondernemers als platform fungeren en hun belangen behartigen. Ook wil zij door het organiseren van diverse activiteiten specifiek voor deze doelgroep een waardevolle invulling geven aan het lidmaatschap van IKV Ondernemend Vlaardingen. 

Samenwerken is het toverwoord voor de kleine bedrijven en zelfstandig professionals. Dat is de mening van leden van IKV Ondernemend Vlaardingen die tijdens verschillende brainstormsessies met elkaar hebben gesproken over wat de sectorafdeling Kleinbedrijf en ZP voor hen kan doen. 

De nieuwe sectorafdeling van IKV Ondernemend Vlaardingen gaat met deze ideeën aan de slag. Samen met de leden! De eerste activiteit is dit Ondernemersontbijt op dinsdag 18 november van 08.00 tot 10.00 uur! Met onder meer een welkomstwoord door IKV-voorzitter Chris Oerlemans en een interview met de wethouder Economische Zaken Ruud de Vries. 

Ook op het ontbijt: een ontluisterend verhaal van Alfred Griffioen over coöperatief ondernemen... Alfred Griffioen heeft als missie om samenwerken gemakkelijker te maken. Want samenwerking is belangrijk, maar hoe begin je eraan? Hij is onder andere auteur van de boeken 'Het Senseo-effect', 'De Strategieversnelling' en 'Creating profit through alliances' en inmiddels de coöperatie-specialist voor ondernemers in Nederland. Hij is een uitstekende spreker op dit gebied, die aan de hand van ruime ervaring en verschillende voorbeelden kan vertellen over de succesfactoren van samenwerkingen.

En last but not least de inspirerende woorden van Lieke Dankers, die namens het bestuur van deze nieuwe sectorafdeling laat weten wat je van hen kunt verwachten en vooral wat je zelf kunt doen aan het succes van jouw onderneming en het succes van de andere ondernemers.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.ikv.nu onder het kopje IKV Kleinbedrijf en ZP.