In vuur en vlam voor de brandweerkazerne

15-01-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Een taskforce van Vlaardingse ondernemers heeft vergevorderde plannen om de oude brandweerkazerne te ontwikkelen tot een centrum voor zelfstandige professionals, kleine, startende en bestaande bedrijven. Je eigen kantoorunit, atelier of flexwerkplek huren in een historisch jaren vijftig gebouw met een unieke uitstraling. Je klanten ontvangen in een uitnodigende, dynamische omgeving. Helemaal toegerust voor het Nieuwe Ondernemen. 

Je vestigen in de voormalige brandweerkazerne maakt je onderdeel van de Vlaardingse Ondernemersclub; de community van ondernemers die kansen biedt om je professioneel te kunnen ontwikkelen en verder door te groeien naar succesvol ondernemer. Dat doen de ondernemers gezamenlijk door het actief creëren van ontmoeting, samenwerking, kruisbestuiving, kennis delen en profiteren van elkaars netwerk. Een unieke kans voor anonieme zzp'ers en kleine bedrijven om met elkaar zichtbaar en beter vindbaar te worden in een inspirerend bedrijvencentrum.
 

Kantoorunits, ateliers en flexwerkplekken

Er zijn kantoorunits en ateliers vanaf zo'n 15 m2 tot 100 m2 en flexwerkplekken beschikbaar. De brandweerkazerne wordt voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zoals vergader-, ontmoetings-, trainingsruimten en vanzelfsprekend Wifi. Het wordt bij uitstek The Place To Be voor jonge zelfstandige professionals en kleine bedrijven.

Huren

Schrijf je nu in! (voordat het te laat is). Heb je interesse in een flexwerkplek of wil je je als potentiële huurder van een unit aanmelden? De inschrijving is nu gestart en loopt tot en met 25 januari 2015. Na 25 januari zal worden geïnventariseerd of het aantal aanmeldingen voldoende is om de plannen te kunnen realiseren. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt gekeken of een tweede termijn van inschrijving volgt. Stuur zo spoedig mogelijk een mail naar: info@brandweerkazerne.nu.

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.brandweerkazerne.nu of www.facebook.com/brandweerkazerne.nu


Gerelateerd