Innovatiekracht Vlaardingse bedrijf valt op !

09-04-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – Op donderdag 7 april is het mixed media collectief Artishock naast 9 andere succesvolle innovatieve bedrijven uit de regio Rotterdam genomineerd voor de Nieuwe Helden prijs van de ondernemersorganisatie VNO-NCW. Het Vlaardingse softwarebedrijf Platipus is de drijvende kracht achter de Augmented Reality technologie in de projecten die Artishock ontwikkelt.

Door de krachten te bundelen met een aantal verschillende ondernemers die Platipus' visie op de toekomst delen is het voor hen mogelijk om grotere en ingewikkeldere opdrachten aan te pakken.

Naast Platipus, die gespecialiseerd zijn in de technische kant van de Augmented en Virtual Reality, bestaat het collectief uit de creativiteit van Qtech uit Dordrecht, de 3D modellen en animaties van HIA3D uit Hendrik Ido Ambacht, de (interactieve) video en projectiekunsten van Vied uit Rotterdam en de audiotechniek van ProtoTim uit Utrecht. De samenwerking in dit mixed media collectief heeft in korte tijd al een aantal interessante opdrachten opgeleverd. En met succes, wat nog maar eens onderstreept wordt door deze nominatie.

Gedurende het jaar zullen de verschillende genomineerden voor de Jonge Helden prijs zichzelf voor de leden van het VNO-NCW presenteren en in December zal de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden.

Meer info hier!

Gerelateerd