Categorieën

Service

King's Song op Vlaardingen24

King's Song op Vlaardingen24
Uit

King's Song op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 29-05-2015
  • Uit
King's Song op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt King's Song op 'Onze Bedrijven'. King's Song is de onderneming van zangdocente Cora de Koning. Voor zanglessen in Vlaardingen zit u bij Cora de Koning goed. Zij heeft jarenlang ervaring, heeft in 1994 haar diploma van het Conservatorium te Tilburg behaald, en daarna vele cursussen gevolgd, en de opleiding 'Adem, Stem en Boventonen' bij Borg Diem Groeneveld. Hiermee kan zij vele kanten op. Klassieke stemtraining met oefeningen en lied-expressie, of meer coachend en begeleidend met het geven van inzicht, met pop- en jazz-arrangementen, en musical-repertoire.

Zangles voor beginners en gevorderden

Zowel voor jonge meiden en jongens, als voor de wat oudere zanger heeft zij werkvormen en passend repertoire in huis. Wilt u niet alleen komen voor de zangles of stemvorming, dan kunt u zelf een vriend(in) of kennis meenemen, en krijgen jullie duo-les. We starten met een proefles, en bepalen dan voor een periode (bv enkele maanden) het hoofddoel waar je heen wilt. Voor tarieven e.d. verwijs ik naar mijn website King's Song (www.kingssong.nl) ofwel het Lied van De Koning.

Christelijke musici

Ook voor kerkmuziek zit u bij Cora gebakken. Zij is christen, en is helemaal thuis in het Nieuwe Liedboek voor de kerken. Daarnaast heeft ze vele Taizé-soli op haar repertoire staan, dus kan u daar ook mee helpen.

Workshops voor teams

Met muziek en stem (u hoeft NIET te kunnen zingen!) kan Cora met een groep een programma op maat maken. Bijvoorbeeld in 3 dagen (verspreid over bv 3 weken) de interactie tussen team-leden verbeteren. Mooi meegenomen dat de stem van ieder aan de telefoon ook meer zal gaan klinken! Prijzen op aanvraag.

Nederlands spreken

Is het voor uw bedrijf, of voor jou nu je werkloos bent, belangrijk om duidelijk en goed Nederlands te spreken? Dan kunt u ook bij Cora de Koning terecht. Zij heeft ervaring met mensen uit vele landen, die ze op hun gemak stelt en een eind op weg helpt om hun stem, ook in het Nederlands, beter te laten klinken. Meer volume, duidelijke dictie, eventuele schoonheidsfouten in de taal kunnen ook weggewerkt worden. Ook mogelijk voor groepen. Prijs op aanvraag.

Improvisatie

Loop je in je gitaarspel, volksliederen spelen, of anderszins vast, en wil je wat vrijer kunnen spelen en meer improviseren? Kom dan voor een serie inspirerende uurtjes naar Cora de Koning. Je hoeft niet te kunnen zingen, maar zult ontdekken dat als je vrijer bent in muzikale werkvormen (die we met stem en lijf ontdekken) je vanzelf op je eigen instrument ook beter kunt improviseren. Je kunt dit eenmalig doen, maar een serie van bv 6 uur verspreid over 6 maanden heeft meer effect.

Harsco Asia Investment B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Asia Investment B.V. →