Kom ook naar VLD TECH

28-11-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Ook in de steden aan de Waterweg zijn opvallend goede, jonge TECH-ondernemers te vinden die de toon gaan zetten in onze veranderende samenleving, waar technische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Het is voor ondernemers soms lastig in te schatten wat de waarde van technische producten of diensten voor de zelfstandige onderneming of het kleinbedrijf is, terwijl vele innovaties de onderneming juist ten goede kunnen komen. 

Jonge TECH-ondernemers zijn vaak erg gedreven en sterk in hun vak. IKV ZP en Klein bedrijf staat voor verbinden, elkaar leren kennen en leren van elkaar. Om deze reden organiseert IKV ZP en Kleinbedrijf op donderdagavond 1 december a.s. VLD TECH. Het thema van deze avond is: “Ontmoet jonge TECH-ondernemers en leer van elkaar!” 

Platipus - Theo Lagendijk (Vlaardingen)
Platipus is een klein software bedrijf gespecialiseerd in Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) oplossingen. Augmented Reality staat op het punt de wereld te veranderen. U hoeft dat niet van mij aan te nemen, u kunt dit zelf controleren door te kijken hoeveel Google, Apple, Facebook en Microsoft hierin investeren. Nu is de kans is groot dat u nog geen idee hebt wat deze technologie voor uw bedrijf kan betekenen. En dat is logisch, want er is niets in onze huidige manier van werken waarmee we deze technologie kunnen vergelijken. Ondertussen gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit, wat betekent dat u nu de kans hebt om te beslissen of u nog wilt leren ‘lezen en schrijven’ in deze technologie of dat u wacht totdat deze plotseling de wereld over genomen lijkt te hebben. 

We komen graag langs voor een gesprek om u wat ideeën te geven aan de hand van een aantal demo’s en krachtige voorbeelden. 

Workspace – Peter van Uffelen en Tom van Eijmeren (Maassluis)
Workspace is de alles-in-één administratie oplossing voor ieder bedrijf: van eenmanszaak tot omvangrijke onderneming. Ieder aspect van Workspace is zo ontwikkeld dat niet alleen elk type, maar ook elk formaat bedrijf ermee kan werken.

Flexibiliteit door modules
De functies zijn opgebouwd uit 21 verschillende en krachtige modules. Door modules in en uit te schakelen, stelt u een platform samen dat perfect bij uw bedrijf past.

Koppeling met uw accountant
Door middel van onze boekhoudkoppeling worden alle financiële gegevens automatisch met het boekhoudpakket van uw accountant gesynchroniseerd. 

Doorontwikkeling door luisteren naar de klant
We luisteren graag en veel naar onze klanten en waarderen hun feedback enorm. Daarom blijven we ons pakket continu verbeteren en uitbreiden, zonder onze focus te verliezen. 

Graag brengen wij leden en niet leden van het IKV bij elkaar om deze ontmoeting een zinvolle inhoud te geven voor alle oplettende ondernemers.
 

Programma


19.30 inloop
19.55 inleiding
20.00 de jonge tech ondernemers aan het woord
21.00 slow date 1
21.15 slow date 2
21.30 meer ontmoeten
22.00 einde verhaal 

Aanmelden (niet verplicht, wel gewenst!)

Locatie
I'cugini
Kon. Wilhelminahaven 13 ZZ
3134 KG Vlaardingen 

Zorg dat je erbij bent! Ontmoet jonge kennis en degelijke ervaring bij IKV ZP en Kleinbedrijf.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date