Categorieën

Service

Maak een einde aan kantoorstress!

Maak een einde aan kantoorstress!
Bedrijven nieuws

Maak een einde aan kantoorstress!

  • Advertorial
  • 05-06-2014
  • Bedrijven nieuws
Maak een einde aan kantoorstress!

VLAARDINGEN - Nederlands grootste distributeur van kantoorartikelen Quantore introduceert QuantoreXpress. Een nieuw concept dat sameday-delivery van kantoorartikelen mogelijk maakt. Via het click & collect principe kunnen kantoorartikelen zelfs binnen twee uur geleverd worden. Thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie. Afhalen kan ook, bij één van de ruim zestig QuantoreXpress-punten verspreid door heel Nederland. In Vlaardingen is Kopa & Van Lopik het QuantoreXpreespunt! Op www.quantorexpress.nl kunnen alle aankopen veilig online worden afgerekend, dus geen gedoe meer met afrekenen bij levering.

Vandaag besteld is vandaag in huis. Erg handig bij onverwachte situaties op kantoor, bij een klant of op een belangrijke beurs. Het assortiment van QuantoreXpress bevat de meest gevraagde artikelen voor de zakelijke consument. Met QuantoreXpress komt er een einde aan kantoorstress. Denk aan een belangrijke bedrijfspresentatie voor een potentiële klant met meer nét wat meer toehoorders dan gepland. Of de flyer die vandaag verspreid moet worden, wanneer juist blijkt dat de toner op is. Bedrijfsverhuizing? Zelfs verhuisdozen zijn via QuantoreXpress zonodig binnen twee uur in huis. Afleveren kan niet alleen op kantoor, maar ook bij een klant of bij een beursgebouw. De bestelde kantoorartikelen kunnen zelfs opgehaald worden onderweg naar een relatie. Er is altijd een QuantoreXpress-punt op de route.

De zelfstandige kantoorvakhandel, verenigd binnen coöperatie Quantore, is de eerste partij binnen de branche die een sameday-delivery of twee-uurslevering kan garanderen. Bovendien combineert QuantoreXpress het voordeel van online bestellen met de voordelen van de zelfstandige kantoorvakhandel; lokale aanwezigheid, een zeer compleet assortiment, een gunstige prijs en deskundig advies.

Lima's Projects B.V.

3e Industriestraat 23 A, Vlaardingen

Meer over Lima's Projects B.V. →