Maak kennis met Hoogerwerf for Office

29-05-2015 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – Een van de deelnemers aan Waterweg Werkt is Hoogerwerf for Office. De deuren staan er morgen wagenwijd open en er is van alles te beleven.

In 1965 openden wij ons bedrijf in de Callenburgstraat in Vlaardingen. Vanaf het begin is Hoogerwerf for Office met name gericht op zakelijke klanten. We vinden het leuk om in dit jubileumjaar ook eens onze deuren te openen voor alle Vlaardingers, Maassluizers en Schiedammers en - voor wie de reis ervoor over heeft - ook voor mensen van daarbuiten. Dan kun je zelf zien hoe we op een logistiek slimme manier, dagelijks de kantoorartikelen bij onze klanten leveren. Maar ook dat ‘kantoorartikelen’ veel te saai klinkt voor al die leuke work-gadgets die tegenwoordig deel uitmaken van ons assortiment. Er zijn demonstraties en voor iedere bezoeker ligt er een goody bag klaar! 

Sinds dit jaar zijn we geautoriseerd Samsung partner. Ooit wel eens een kopieermachine gezien met een geïntegreerd android tablet? We kunnen ook laten zien hoe je rechtstreeks uit je telefoon kunt afdrukken op een printer. Dat is ook echt héél makkelijk voor thuis!

Het meest in het oog springend zijn de prachtige 3D ontwerpen die we hebben gemaakt voor de inrichting van onze klanten. Haast niet van de foto’s te onderscheiden. We laten graag zien hoe we die maken met onze ontwerpsoftware. Kunnen we gelijk ook laten zien hoe je voor het inrichten al virtueel door je nieuwe werkpaleisje kunt rondlopen. 

Wel eens last van je rug gehad tijdens het kantoorwerk? Je bent niet alleen! Tachtig procent van de werkende bevolking krijgt vroeg of laat met rugklachten te maken. Dat ligt meestal niet aan de stoel, want slechte stoelen worden er niet zoveel meer gemaakt! Het ligt dus aan het gebruik en de instelling. Hoe je dat het beste doet leggen we je graag uit tijdens een gratis zitinstructie en om de ergste klachten direct op te lossen is Greet at work aanwezig om je een korte stoelmassage te geven.


Wil je graag op een inspirerende plek werken? HOE!

HOE is een nieuw concept dat staat voor Hoogerwerf Office Experience. Het is de ultieme kantoorbeleving voor zelfstandige professionals en kleinere bedrijven. Ben je het zat om (eenzaam) van huis uit te werken of zoek je juist meer concentratie. Heb je zo af een toe een locatie nodig om relaties professioneel te ontvangen, een training of workshop te geven?

Ben je op zoek naar flexibiliteit, een stoere omgeving, waar het best een beetje rommelig mag zijn? Een gebouw dat sfeer en beleving uitstraalt? Waar geëxperimenteerd mag worden met kleuren, materialen en werkplekken? En waar je ondersteund kan worden door mensen die echt verstand hebben van alles wat je nodig hebt om fijn en gezond te werken? Dan mag je ons tijdens Waterweg Werkt zeker niet missen! HOE biedt ruimte voor ontmoeting en samenwerking met jouw eigen relaties. Een omgeving waar je ook voor een kortere periode afspraken mee kunt maken. Zodat je in je eigen flow je bedrijf kunt voeren.

Wat is er te beleven?

Wij zijn tijdens de open bedrijven dag geopend van 10.00 tot 16.00. Je kunt vrij binnenlopen. Er is van alles te beleven:

  • Maak kennis met HOE.
  • Kom een gebakje met ons eten ter eren van ons 50-jarig bestaan!
  • Ontvang een gratis zit-instructie. Veel mensen krijgen tijdens het werk last van hun nek/schouders of rug. Veel van deze problemen kunnen verholpen worden door een betere houding of een andere instelling van je bureaustoel. Op welke manier je nu het beste kunt zitten, wordt je in deze instructie verteld.
  • Een heerlijke stoelmassage aangeboden door Nu in Beweging om je weekend verder heerlijk ontspannen voort te zetten. Ze kan je niet alleen een massage geven, maar ook alles vertellen over gezond werken op kantoor.
  • Ook voor kinderen is er deze dag van alles te beleven. Kantoorartikelen zijn natuurlijk de basis voor de leukste activiteiten. Wij hebben een aantal leuke projecten die je zelf kunt maken! Als je klaar bent met knutselen, mag je op de foto met je knutselwerkje. Kiezen wij jouw knutselwerkje uit als de leukste? Dan win jij een hele leuke verrassing!
  • Er zijn verschillende productdemonstraties te zien.

Gerelateerd