Netwerken bij Vlaardingen in Beweging

17-11-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen (NJBV) organiseert woensdag 25 november weer een Open Coffee. Deze keer kan er worden genetwerkt bij Stichting Vlaardingen in Beweging (kortweg VIB) aan de Zuidbuurt 89. VIB is een jonge en dynamische stichting die zich inzet voor alle inactieve Vlaardingers: van jong tot oud, iedereen moet kunnen sporten en bewegen.

‘Zuidbuurt 89’ is (niet toevallig) ook de ‘uitvalsbasis’ van circusschool Hannes & Co.  Op een aantal fronten wordt nauw samengewerkt en de mogelijkheden zijn divers en kleurrijk; denk aan bewegen, samenwerken, teambuilding, communiceren, evenementen. De websites geven een beetje een idee van de activiteiten: stichtingvib  én circusschoolhannesenco . Om dit aan te vullen vertelt Anne Kuipers (als spin in het web) er graag iets over.

De bijeenkomst is van 09.00 tot 11.00 uur. Alle ondernemers uit Vlaardingen en omgeving zijn uiteraard weer welkom (aangemeld of niet). Deelname is, zoals altijd, gratis. Meld je even aan via Linkedin , Facebook  of een mail aan Petra Hickendorff: info@vivalavida.nu

Let op: Op het eigen erf is parkeren niet mogelijk.  Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Buitenplaats, Zuidbuurt 85. Maar, in het kader van Vlaardingen in Beweging, is fietsen óók een optie.


Gerelateerd