Nieuwe parels bij De Oesterparel

15-04-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Naast onze oester-, gamba-, zalm-, sushi-, sashimi- en kaviaarmeisjes zijn er nu twee parels bij gekomen: het haringmeisje en het hartige top/macaronmeisje.

De Oesterparel is een echt Vlaardings bedrijf. Dan mag de haring natuurlijk niet ontbreken. Onze haringmeisjes laten u kennismaken met het brood uit zee. De inkomsten van de aloude haringkoppen. De Oesterparel levert u de allermooiste zilvervisjes. Romig en vol van smaak. Vlaardingers eten de lekkernij zonder uitjes, in de rest van het land met! Wij gaan verder en serveren bij het Vlaardingse visje roggebrood of witbrood. En natuurlijk drinkt u er een prachtige korenwijn bij… een Gin Vl. 92 of een wodka.

Uiteraard is er nog veel meer. Onze meisjes serveren vanaf een bally-tray een perfecte haringsalade met haringkaviaar, in bakjes van rode biet. Een ideale combinatie. Het bakje is ook nog eens eetbaar en heel lekker.

Hartige hoorntjes op stokjes. Een smaaksensatie. Tomaat, bamboe charaal, zwarte sesam, pesto, curry en soja. Dat serveren de meisjes van De Oesterparel voor u vanaf een bally-tray. De meisjes vullen uw hoorntje met diverse kaascrèmes; zoals kruidenkaas en een prachtige geitenkaas. En dan zijn er ook nog de dips van gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes en kaviaar. Smullen maar. En houden uw gasten niet van vis… geen nood. Onze hoorntjes presenteren wij ook met gerookte parmaham of gerookte eend.

En kent u de macaron, zo’n zoet koekjes uit ‘La Douce France.’ De Oesterparel liet zich inspireren en maakte er een hartige variant van. Onze macaronmeisjes serveren u vanaf de bally-tray macarons met een vulling van kreeftenbisque, parmesan, truffel en een tapenade van olijf en geitenkaas. Dat is pas genieten.

De Oesterparel: proeven, eten en beleven! meer info op www.oesterparel.nl.

Gerelateerd