Categorieën

Service

Ondernemers aan het woord

Ondernemers aan het woord
Bedrijven nieuws

Ondernemers aan het woord

  • Redactie
  • 13-05-2015
  • Bedrijven nieuws
Ondernemers aan het woord

VLAARDINGEN - Op donderdag 28 mei 2015 organiseert de sectorafdeling Kleinbedrijf en ZP van IKV Ondernemend Vlaardingen haar tweede activiteit! Voor IKV leden en niet-leden! Samenwerken in de praktijk wordt het onderwerp van een inspirerende avond vol verhalen van ondernemers die hun krachten hebben gebundeld en op basis van de marktvraag hebben besloten om actief samen te gaan werken. Je hoort het hoe en waarom, zowel zakelijk als persoonlijk.

Om deze verhalen te versterken zijn we te gast bij Hoogerwerf Office Experience, een nieuwe locatie in Vlaardingen waar ondernemers gebruik kunnen gaan maken van eigentijdse werkplekken en faciliteiten. Een aansprekende locatie voor het ontstaan van nieuwe samenwerkingen!

Na afloop van de presentaties zal er uitgebreid gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de presenterende ondernemers en te sparren over dit actuele thema. En natuurlijk doen we onze slowdate. De inmiddels bekende manier om elkaar goed te leren kennen. Vanavond dus in het teken van samenwerken.

Ben je ook nieuwsgierig naar deze succesverhalen en welke kennis je zou kunnen toepassen binnen je eigen onderneming? Zet dan donderdagavond 28 mei in je agenda, en meld je aan!! Dat kan via de speciale aanmeldpagina of via  een mailtje naar [email protected].

Donderdag 28 mei bij Hoogerwerf Office Experience in de Produktiestraat 7 op bedrijventerrein Groot Vettenoord. Ontvangst vanaf 19.30 uur.