Ondernemers ontmoeten elkaar op de IKV-soos!

10-04-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – In netwerken en nieuwe relaties opdoen gaat vaak veel tijd zitten voor ondernemers. Wie het slim aan wil pakken kan dan het beste naar de maandelijkse soos van IKV Ondernemend Vlaardingen gaan. Tientallen ondernemers komen daar in een ontspannen sfeer bijeen om bij te praten en collega-ondernemers te ontmoeten.

Komende maandag 13 april, van half zes tot acht uur ’s avonds,  is het alweer zover en kunnen leden van de IKV Ondernemend Vlaardingen aanschuiven in het Delta Hotel voor dit maandelijkse evenement. Gezellig borrelen en tegelijkertijd ideeën en ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten opdoen, het gebeurt allemaal op de soos. Op 13 april is er nog eens een extraatje: een gratis stoelmassage !

Wie overweegt om lid te worden kan natuurlijk ook eens sfeer komen proeven. Het is wel raadzaam om even vooraf een mailtje te sturen of kom met één van de leden mee als introducé.

Brand Stage: presenteer uw onderneming

Bij elke soos is er een Brand Stage waarin ondernemers zich voorstellen met een korte presentatie. Aanstaande maandag zijn dat het Museum Vlaardingen en de Kroepoekfabriek, maar mogelijk wilt u zelf ook uw onderneming een keer voor een publiek van andere ondernemers presenteren. Die kans kunt u pakken als u lid bent van de IKV Ondernemend Vlaardingen !

Voor meer informatie over de IKV soos of deelname aan de Brand Stage kunt u een mail sturen naar activiteiten@ondernemendvlaardingen.nl


Gerelateerd