Categorieën

Service

Open Bedrijvendag wordt Waterweg Werkt!

Open Bedrijvendag wordt Waterweg Werkt!
Bedrijven nieuws

Open Bedrijvendag wordt Waterweg Werkt!

  • Redactie
  • 24-02-2015
  • Bedrijven nieuws
Open Bedrijvendag wordt Waterweg Werkt!

VLAARDINGEN - Op zaterdag 30 mei 2015 vindt de regionale open bedrijvendag Waterweg Werkt! plaats. Er wordt opnieuw een unieke route uitgestippeld langs bedrijven. Deze keer niet alleen in Vlaardingen, maar in drie havensteden tegelijk: Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De verbindende factor mag duidelijk zijn: Waterweg Werkt!
 

Regionale samenwerking

De afgelopen twee jaar heeft IKV Ondernemend Vlaardingen met succes de open bedrijvendag in Vlaardingen georganiseerd. Het regionale publieksevenement dat op zaterdag 30 mei 2015 plaatsvindt, wordt mogelijk gemaakt door een nieuw samenwerkingsverband. De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, de Maassluise ondernemersvereniging MOVe, de TechNetKring, Stichting Promotie Schiedam en IKV Ondernemend Vlaardingen hebben de handen ineen geslagen om het evenement samen te organiseren.
 

Kijkje achter de bedrijfspoort

De organisatie van het regionale evenement past bij de ambities van IKV Ondernemend Vlaardingen. Inwoners van de regio kunnen kennis maken met het regionale bedrijfsleven door eens te bekijken welke - vaak verrassende - activiteiten er plaatsvinden achter de bedrijfspoorten. Bedrijven krijgen de kans om zich te presenteren aan inwoners, jongeren en toekomstige werknemers. Onder andere door een intensieve samenwerking met scholen, krijgen deelnemende bedrijven ruim gelegenheid voor gerichte arbeidsmarktcommunicatie.
 

Doet uw bedrijf ook mee?

De organisatoren zoeken nog bedrijven die graag meedoen! IKV-leden die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden bij Ronald Cordes ([email protected]).