Rabobank en Vlaardingen24 slaan handen ineen

25-03-2015 Nieuws Redactie

Tijmen Oldenburger en Rory Dickhoff van Berlijn samen met Dave de Held van Rabobank... een Aandeel in Elkaar!

VLAARDINGEN - Rabobank Rotterdam gaat in samenwerking met Vlaardingen24 een aantal Vlaardingse ondernemers  een steuntje in de rug bezorgen. Gedurende het eerste halfjaar van 2015 sponsort de Community Bank bij uitstek voor tien van haar klanten een advertentiepakket op Vlaardingen24. Gedurende een jaar zijn die bedrijven daardoor verzekerd van regelmatige publiciteit op het meestgelezen digitale medium van de haringstad.

,,Rabobank wil dichtbij en betrokken zijn'', legt Dave de Held uit. ,,Wij willen met onze mensen een rol spelen in lokale gemeenschappen en die waar mogelijk versterken.'' De Rayondirecteur Schiedam-Vlaardingen van de bank wijst erop dat de dienstverlening steeds meer via internet verloopt. ,,Dat zie je natuurlijk in veel meer sectoren en Vlaardingen24 is daar een mooi voorbeeld van. Door hierin te participeren slaan we twee vliegen in één klap. We ondersteunen Vlaardingen24 en kunnen zo iets moois aanbieden aan onze klanten.'' Met dit initiatief laat Rabobank weer eens zien wat wordt bedoeld met de slogan 'Een aandeel in elkaar'!

De eersten die daarvan gaan profiteren zijn Rory Dickhoff en Tijmen Oldenburger van de nieuwe horecazaak Berlijn. Zij starten binnenkort met hun bedrijfspagina op Vlaardingen24. ,,Ontzettend tof dat wij de eersten zijn'', vindt Rory. ,,We hadden ons al voorgenomen wat meer publiciteit te genereren en Vlaardingen24 past heel goed bij ons'', vult Tijmen aan. ,,Dit is gewoon een heel mooi kadootje.''


Gerelateerd