The MindOffice: klein kantoor, grote onderneming!

30-12-2014 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - 2014 is een belangrijk jaar voor ons geweest. We zijn gegroeid, twee keer op tv geweest met verschillende opdrachtgevers en ons werk is zelfs in China opgepikt waardoor we nu ook daar opdrachten hebben lopen. Wij zijn dankbaar voor de leuke samenwerkingen met onze trouwe partners die we dit jaar hebben mogen beleven en kijken uit deze in het nieuwe jaar voort te zetten.

Onze goede voornemens voor het nieuwe jaar? Al het goede van 2014 voortzetten! The MindOffice is een klein kantoor, maar een grote onderneming. Met liefde hebben we regelmatig onze avonden en weekenden opgeofferd om met passie het werk wat wij doen te perfectioneren. Leuk om te vermelden is de verbouwing van het kantoor in januari waarmee The MindOffice een nieuwe look and feel krijgt en waarbij ook diverse nieuwe werkplekken gerealiseerd worden. Een frisse start van 2015 dus.

Verder kijken we ernaar uit de verrassende, leuke en mooie momenten die wij met u als klant en met onze partners en werknemers zullen beleven. Er zullen nieuwe stagiaires bij ons in de leer gaan en we nemen Ko als grafisch ontwerper/illustrator in dienst. Door de jaren heen is hij gegroeid van stagiair naar volwaardig werknemer. Daar zijn wij trots op!

Gerelateerd