Zelf kleding (leren) maken bij Any Dress

01-05-2016 Nieuws Redactie


VLAARDINGEN – Vlaardingen24 verwelkomt Any Dress op 'Onze Bedrijven'. Of je nou zelf kleding wilt leren maken om geld te besparen, het gewoon leuk vindt om zelf iets bijzonders te ontwerpen en uit te voeren of net dat bijzondere kledingstuk nergens kan vinden: bij Any Dress wordt je geleerd hoe je het allemaal zelf kan doen.

Buiten het vervaardigen van maatwerkkleding brengt ANY DRESS ook kennis over op anderen door het geven van naailessen, patroontekenlessen en workshops. Tijdens deze cursussen in het ruime en lichte atelier, dat van alle gemakken is voorzien, leert eigenaresse Linda de Boer u alles over het vervaardigen van mooie en unieke kledingstukken, stap voor stap en in uw eigen tempo.

Linda: ,,Via de webshop op www.anydress.nl probeer ik een extra service te bieden aan mijn klanten. Via deze webshop kun je namelijk een cursus of workshop boeken, diverse stukken naar wens bestellen, maar ook leuke stoffen of patronen vinden die in het atelier van Any Dress vervaardigd worden. Kijk dus gerust even rond. Mocht je vragen hebben of liever naar de Modevakschool zelf komen neem dan gerust contact met me op’’.

Vanwege haar voorliefde voor kleding en styling heeft Linda de Boer de opleiding Modevormgeving en Styling gevolgd. Inmiddels heeft zij haar eigen atelier met als uitgangspunt kleding en accessoires voor speciale momenten. Van bruidskleding tot galajurk, maar vooral kleding die op het lijf geschreven is en soms afwijkt van de geijkte paden. Linda streeft er naar om een totaalbeeld te creëren.

Any Dress
Bedrijfsverzamelgebouw Cityflex
Korhoenlaan 5
3136 ST Vlaardingen
06-28056616
Open op afspraak
info@anydress.nl
www.anydress.nl


Gerelateerd