3FM-dj's willen Bassie & Adriaan op Netflix

30-03-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - 3FM-dj's Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen zijn een actie begonnen om alle televisieseries van Bassie & Adriaan op Netflix te krijgen. Het duo, dat een middagprogramma op 3Fm presenteert heeft al een facebookpagina opgezet en zal de komende tijd aandacht blijven besteden aan het initiatief. Het initiatief kreeg onmiddellijk veel bijval. De facebookpagina groeide in een paar dagen al naar meer dan 8000 likes. Verkoeijen en Van der Molen zijn zelf fans van Bassie & Adriaan en vinden dat de programma's voor iedereen beschikbaar zouden moeten zijn.

Netflix lijkt overigens best te porren voor het idee. Zaterdagmiddag kwam Netflix NL & BE met een tweet die er op lijkt te duiden dat er iets aan zit te komen.

Adriaan liet op 3FM al weten dat hij het een fantastisch idee vindt. Via de manager van het Vlaardingse duo zou er al contact zijn geweest. Alleen de beeldkwaliteit zou de opname in de Netxlix-catalogus nog in de weg kunnen staan. Adriaan gaf in de uitzending aan dat een onzinnig argument te vinden. ,,Een stripverhaal met de allermooiste tekeningen, maar een slecht verhaal blijft een slechte strip. Een goed verhaal met een mindere beeldkwaliteit blijft de moeite waard.''Gerelateerd