AD Koffietest: prima score voor Veerplein 18 !

25-10-2015 Nieuws Redactie

Ronald Huiskens met zijn team van Veerplein 18

VLAARDINGEN – Jaarlijks bezoekt een team van het Algemeen Dagblad in de regio een groot aantal horecazaken. Het doel ? Ontdekken waar de lekkerste koffie geserveerd word, maar ook ondernemers ontmaskeren die het niet zo nauw nemen met beroepstrots.

Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18 werd dit jaar ook bezocht, tweemaal zelfs, en scoorde een 7,5. Een prima score en goed voor een 47-e plek in het klassement. Volgens het juryrapport schenkt eigenaar Ronald Huiskens een kopje koffie met een zachte afdronk. De schenktemperatuur was ook in orde en de jury oordeelde bovendien dat wie bij Veerplein 18 komt zich niet bekocht hoeft te voelen. En minpuntjes ? Die zijn er niet volgens de jury, tenzij je niet zo’n liefhebber bent van het vleugje cacao op het schuim van de cappuccino.

,,Eén van de keren dat ze kwamen was net met de brand aan de Oosthavenkade op 16 september’’, vertelt Ronald Huiskens. ,,Een hectische dag voor het Centrum en ook voor mijn team. Juist op dat soort dagen, en ook op andere drukke dagen kwaliteit blijven serveren is de kunst. We zijn niet afhankelijk van één dag dat mijn team een goede prestatie levert en dat het dan een andere dag erbij laat zitten. Nee, we willen constant presteren, op hetzelfde niveau. Met deze beoordeling van het AD zijn we dan ook heel blij’’.Gerelateerd