Categorieën

Service

Afscheid van Ineke van der Burg vervroegd

Afscheid van Ineke van der Burg vervroegd
Nieuws

Afscheid van Ineke van der Burg vervroegd

  • Redactie
  • 01-03-2016
  • Nieuws
Afscheid van Ineke van der Burg vervroegd

VLAARDINGEN – Woensdag 2 maart neemt Vlaardingen afscheid van één van haar meest geliefde kinderen, Ineke van der Burg, die zo plotseling afgelopen week overleed. Via Facebook heeft de familie een boodschap achtergelaten, met daarin onder meer de tijd en plaats om afscheid te nemen.

 

,,Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al weten, Facebook ontplofte werkelijk, is onze moeder, Ineke van der Burg, afgelopen week geheel onverwachts overleden. Misschien vreemd dat er nu ineens een bericht verschijnt op onze moeder haar Facebook account, maar wij vonden dit de meest logische manier om iedereen te bereiken die onze moeder tot haar bekenden en vrienden beschouwden. Om niemand te vergeten hebben wij besloten geen kaarten te verzenden, hoop dat u hier begrip voor heeft.

Woensdag 2 maart a.s. is er gelegenheid om afscheid te nemen van onze moeder in de Stadsgehoorzaal. Het afscheid zal beginnen om 13:30 en duurt tot 15:30. Vanwege de verwachte drukte zal er na het afscheid geen gelegenheid tot condoleren zijn. Na afloop van de bijeenkomst in de Stadsgehoorzaal zal Ineke naar Schiedam worden overgebracht onder begeleiding van haar dierbaren waar de crematie in besloten kring zal plaatsvinden.’’

 

Was getekend,

Dennis, Brian en verdere familie.

 

*Stadgehoorzaal, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen.

Het laten bezorgen van kaarten en/of bloemen voor Ineke kunt u doen aan bovenstaand adres op woensdag 2 maart tussen 11:00 – 13:00 uur of deze kunt u afgeven bij binnenkomst.

U wordt aangeraden, indien mogelijk, niet met de auto te komen in verband met de verwachte grote belangstelling.