Categorieën

Service

Afscheidscadeau wethouder voor De Groene Luiken

Afscheidscadeau wethouder voor De Groene Luiken
Nieuws

Afscheidscadeau wethouder voor De Groene Luiken

  • Redactie
  • 12-06-2022
  • Nieuws
Afscheidscadeau wethouder voor De Groene Luiken

fotografie: Sander Schenkel

VLAARDINGEN - In de uitnodiging voor het afscheid van wethouder Bart de Leede op 2 juni stond de wens om een gift te geven aan aanloophuis De Groene Luiken. ,,Hopelijk zullen veel mensen aan die wens gevolg geven.'' Tijdens de receptie werd door de burgemeester in ieder geval een cheque vanuit de gemeente overhandigd: 500 euro voor De Groene Luiken! 

Kees Clement, die namens de Vriendenstichting de cheque in ontvangst nam, legde aan de vele aanwezigen nog eens uit hoe belangrijk het aanloophuis is voor veel mensen. Ook benadrukte hij dat het aanloophuis op verzoek van de gemeente fungeert als postadres voor diegenen die geen eigen woning hebben. Dat betreft een groot aantal mensen: zo tussen de 80 en 100. 

Aantal bezoekers neemt weer toe!

Het geld is meer dan welkom! Net als veel organisaties heeft ook het aanloophuis een moeilijke (corona)periode achter de rug. Het aanloophuis is weliswaar nauwelijks gesloten geweest, maar er konden veel minder mensen worden ontvangen. Sinds alle maatregelen zijn opgeheven, weten steeds meer mensen de weg naar het aanloophuis weer te vinden: een goede ontwikkeling. 

Vrijwilligers nog nodig!

Tijdens de coronaperiode moest een aantal vrijwilligers ook stoppen als gastvrouw en -heer. Gelukkig werden uitstekende nieuwe vrijwilligers gevonden. Maar er is plek voor meer enthousiaste mensen. Neem eens een kijkje op de site: www.degroeneluiken.nl.

 

 

 

Aanloophuis De Groene Luiken

Oosthavenkade 8, Vlaardingen

Meer over Aanloophuis De Groene Luiken →