Alleenstaanden kunnen aan tafel

15-12-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Rotary Club Vlaardingen organiseert ook dit jaar weer het  ‘Alleenstaandendiner Vlaardingen’. Zestig gasten worden vanavond opgehaald om deel te nemen aan de 21ste editie van dit diner. De kosten voor het diner worden gedekt door de opbrengst van  de verkoop van boterletters door de leden van Rotary Club Vlaardingen en door enkele giften. 

Bijzonder is dat dit jaar het alleenstaandendiner wordt georganiseerd door het zestigjarige Delta Hotel en de eveneens zestigjarige Rotary Club Vlaardingen.
 

Het diner

Al een groot aantal jaren biedt Rotary Club Vlaardingen in de kerstperiode alleenstaande inwoners van Vlaardingen een diner aan. De zestig gasten worden door de Rotaryleden opgehaald en thuisgebracht. Zij krijgen een vijfgangendiner voorgeschoteld, dat  wordt omlijst door passende muziek en een fraai kerstverhaal. 

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het diner konden Vlaardingers zich aanmelden bij de gemeente of Rotary Club Vlaardingen. Rotary Club Vlaardingen werd in 1955 opgericht en zet zich jaarlijks in om met diverse acties geld in te zamelen voor goede doelen.Gerelateerd