Alweer voor de vierde keer in actie voor KIKA!

30-05-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Het zijn tropenjaren voor Samantha Mudde: voor de vierde keer alweer zet zij zich in voor KIKA, de organisatie die zich bezig houdt met het werven van fondsen voor de strijd tegen kanker bij kinderen. Op 9 juni is ditmaal  niet ‘haar eigen’ Stationsstraat het decor van de actiedag voor KIKA, maar het stuk park bij het voormalige Hollandiaan gebouw aan het Trimpad 32 (achter de Van Hogendorplaan)  het decor voor een dag vol activiteiten met als doel een mooi geldbedrag op te halen voor deze organisatie.

De dag is min of meer verdeeld in twee gedeeltes: van 12.00 uur-16.00 uur en van 18.00 uur-24.00 uur. Zowel ’s middags als ’s avonds treedt een keur van (ook Vlaardingse) bekende artiesten op. We noemen er even een paar: Andre Pronk, Manouk Pheiffer, Sandy Struijs, Rita Young, Javi Escalera, Roy Hofmann, Lobo en nog vele anderen.

Naast een uitgebreid muzikaal programma zijn er diverse stands met cateraars voor de inwendige mens, een loterij met leuke prijzen, een gratis suikerspin voor ieder kind, een springkussen, en allerhande leuke kraampjes met spulletjes waarbij je KIKA natuurlijk steunt bij alles wat je uitgeeft en aanschaft!

Let wel even op: ’s  middags is het gratis entree, maar ’s avonds betaal je €15 entree, maar daar krijg je dan wel weer bakkie koffie of thee en een koude schotel erbij, en dat scheelt ’s avonds thuis toch weer in de afwas! Er blijft bovendien ook geen enkele cent aan de strijkstok hangen, want niet alleen de artiesten maar ook veel ondernemers werken belangeloos mee!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Speelparadijs De Beestenboel aan de Zwanensingel 9 (bij Sportcentrum Vlaardingen) of mail even voor kaarten naar Samantha Mudde via sammy_girl8@msn.com

Wie niet komt, die mist veel!Gerelateerd