Antipesto organiseert spektakel op het Veerplein

27-11-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zet de avond van vrijdag 30 november bovenaan uw agenda! Antipesto organiseert namelijk op het Veerplein een “Meet & Greet” van 18.00 tot 20.00 uur. Dit keer is het een speciaal thema in het teken van sport, kunst en cultuur. Er zullen verschillende bijzondere kunstwerken te bekijken zijn en er kan meegedaan worden aan meerdere activiteiten.

De afgelopen Meet & Greet in september was een groot succes, maar nu gaat Antipesto het iets groter aanpakken.  Het Veerplein zal omgetoverd worden tot een museum van lichten, kunstwerken en activiteiten.

U kunt prachtige kunstwerken van Kade40 komen bewonderen, de geweldige kinderen van de basisschool ’t Palet hebben hun best gedaan om de mooiste Urban Puzzels in elkaar te zetten, je kan je talent laten zien in de pannakooi, meedoen met de workshop zelfverdediging zodat u het niet koud krijgt en er wordt gezorgd voor de lekkerste hapjes en drankjes, warm en koud.

U hoeft nergens voor aangemeld te zijn en dit evenement is geheel kosteloos, maar let op: De workshop zelfverdediging heeft maar een bepaald aantal plekken dus wees niet te laat! Iedereen is welkom op deze bijzondere avond. Het belooft een spektakel te worden! Houd daarom vrijdag 30 november van 18.00 tot 20.00 uur vrij en kom gezellig een kijkje nemen bij het eerste buitenmuseum dat georganiseerd word door Stichting Antipesto. Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@antipesto.nl .

 Gerelateerd