Banenmarkt voor jongeren: Ondernemer meld je aan!

24-09-2019 Nieuws Redactie

Vorig jaar was de Banenmarkt van Minters ook succesvol

VLAARDINGEN - Minters organiseert in samenwerking met de politie Vlaardingen opnieuw een banenmarkt voor jongeren.

Uit gesprekken met de jongeren en uit ervaring is te concluderen dat er nog steeds een groot aantal jongeren is, die moeite hebben om een (bij)baan te vinden. Vaak krijgen zij  geen of niet genoeg hulp vanuit huis en missen hierin dus essentiële steun. Daarom is het belangrijk om hen een centrale plek te bieden, waar zij geholpen kunnen worden bij het vinden van een (bij)baan.

Na het succes van vorig jaar organiseren de politie en het jongerenwerk van Minters ook dit jaar een banenmarkt voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 23 jaar. Vorig jaar hebben twaalf jongeren dankzij de banenmarkt een baan gevonden. Mooie resultaten en reden om het dit jaar opnieuw te organiseren.

De banenmarkt vindt op vrijdag 8 november 2019 zowel gedeeltelijk op het Veerplein als gedeeltelijk in de Bibliotheek in het centrum van Vlaardingen plaats. De banenmarkt is van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Bent u ondernemer in Vlaardingen (en omgeving) en op zoek naar personeel?


Er zijn nog plekken beschikbaar, voor ondernemingen uit de regio, om op de banenmarkt te staan en zo in contact te komen met Vlaardingse jongeren, met als doel mooie matches (in de vorm van (bij)baan perspectief/garantie) te maken. Kosten voor een kraam bedragen € 20,-.  

Aanmelden of meer informatie


Wilt u zich aansluiten? Laat dit dan vóór dinsdag 1 oktober 2019 aan Gaby van Houten weten per e-mail via gaby.van.houten@minters.nl  of telefonisch via 06 – 24 69 34 56. Ook als u nog vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Gaby. Gerelateerd