Bedrijfsvoetbal voor het goede doel

01-05-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Voetbalvereniging Zwaluwen organiseert dit jaar voor de 20e keer hét rondje bedrijfsvoetbal van Vlaardingen en omstreken: 'Rondo 2015'. Deze jubileumeditie zal een iets andere opzet krijgen ten opzichte van voorgaande jaren. Rondo 2015 wordt georganiseerd in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en zal in het teken staan van Stichting Daniel den Hoed. Deze Rotterdamse stichting helpt kanker te overwinnen en ondersteunt onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Samen maken we kanker kansloos!

Dit jaar zijn er weer een hoop bekende gezichten van de partij. Hoogerwerf For Office is al jaren een vaste gast op het Rondo toernooi. Ook Hoogendoorn Automatisering en Inza InterieurZaken zullen dit jaar weer acte de présence geven. Autobedrijf Beumer behoeft ook geen introductie, evenals A&M Recycling. Met deze, en vele andere bedrijven, beschikt Rondo 2015 over een sterk deelnemersveld. Iets wat na al die jaren vanzelfsprekend is geworden. Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal startplaatsen te verkrijgen. Geïnteresseerde bedrijven hebben nog tot 11 mei om zich aan te melden. 

De wedstrijden zullen ook dit jaar op een half voetbalveld gespeeld worden. Dit houdt in dat teams tegen elkaar aantreden met één keeper en zes veldspelers. De teams mogen uiteraard ook uit dames bestaan, zij zijn ook van harte welkom.

Veiligheid en eerlijkheid zijn twee begrippen die hoog in het vaandel staan bij het Rondo toernooi. Door het spelen op kunstgras en met aangepaste spelregels wordt het risico op blessures aanzienlijk verkleind. 

Rondo 2015 zal op drie avonden plaatsvinden. De data zijn: 21 en 28 mei en 4 juni. De aanvangstijden zullen later bekend gemaakt worden. De deelnemende teams strijden om de Rondocup. Bovendien is er ook een sportiviteitprijs te winnen. Na de prijsuitreiking op 4 juni volgt er een knallende afterparty in de kantine. Tevens wordt er dit jaar een speciale netwerk bijeenkomst georganiseerd voor de bedrijven.  

Rondo 2015 staat garant voor een hoop gezelligheid en mooie wedstrijden. Zowel op het veld als in de kantine is Rondo 2015 een mooie gelegenheid om collega-ondernemers en hun medewerkers te ontmoeten. Collega’s, partners, kinderen, supporters en spelers komen samen om zich in te zetten voor Stichting Daniel den Hoed. Zo helpt iedereen mee om samen kanker kansloos te maken.

Voor meer informatie en inschrijving:Klik hier of bel met de organisatoren:
Koen Kegel 06 - 24 46 62 69
Remco Duijverman 06 - 41 56 64 09
Mailen kan ook naar zwaluwen@birdsnetwork.comGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date