Bedrijven knokken sportief tegen elkaar in toernooi

06-07-2019 Nieuws Redactie

Het winnende team van de Stijlmeesters en The Mind Office

VLAARDINGEN - Vrijdag 5 juli vond voor de eerste keer het Bedrijventoernooi Vlaardingen plaats bij Sportcentrum Polderpoort. Initiatiefneemster is Petra Hickendorff van Viva la Vida Events (organisator van onder andere Open Coffee Vlaardingen). Met dit toernooi liet zij bedrijven/ondernemers op een sportieve manier met elkaar kennismaken.  In samenwerking met Polderpoort was een leuk programma voor de 8 bedrijven (10 deelnemende teams) samengesteld. De deelnemende bedrijven waren de Gemeente Vlaardingen, het Delta Hotel, Loodgietersbedrijf van Uffelen (2 teams), Administratiekantoor MenL, The Coffee Factory, Medisch Centrum Hoog Lede, de Stijlmeesters / The Mind Office en de Stadspodia (2 gemengde teams van Stadsgehoorzaal/Kroepoekfabriek).

Om even voor drie uur ’s middags opende wethouder Bart Bikkers het toernooi en vertelde dat het eigenlijk zinloos was voor de ‘andere teams’ om zich in te spannen omdat de punten en de opgepoetste wisselbeker toch voor het team van de Gemeente Vlaardingen. Bikkers deed daarbij zelf ook mee, en gezien de uitslag had ie dat misschien niet moeten doen.

Direct hierna, om 15.00 uur, gingen de eerste wedstrijden van start waarbij de teams het tegen elkaar op namen met voetbal, volleybal, basketbal en mountainbiken. Na afloop genoten zij met elkaar van een barbecue en gezellige livemuziek van de Vlaardingse talenten Mila & Ray.

En de winnaars? Dat was het team van Stijlmeesters & the MindOffice. Ze kregen de wisselbeker en een gegraveerde schub voor aan het haringbeeld op de Haven.

Bekijk de foto'sBedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date