Beneluxtunnel ook vanavond dicht

24-03-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Rijkswaterstaat verricht vanavond en vannacht weer onderhoudswerkzaamheden in de Beneluxtunnel (A4). Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 30 minuten. De Beneluxtunnel is volledig afgesloten in beide richtingen van vrijdag 24 maart 21.00 – zaterdag 25 maart 08.00 uur 

De toe- en afritten van Vlaardingen en Schiedam van de A4 zijn tijdens de nachtelijke afsluiting afgesloten. Vlaardingen en Schiedam zijn wel bereikbaar via de A20.  Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Eventuele reservenachten zijn gepland in de weekendnachten van 31 maart op 1 april, van 1 op 2 en van 2 op 3 april. 

De afgelopen maanden zijn diverse nieuwe technische installaties aangebracht in de Beneluxtunnel, zoals LED-verlichting, nieuwe camera’s, 300 km nieuwe bedrading en de vervanging van omroepsysteem en een deel van de noodstroominstallatie. Deze nieuwe installaties worden tijdens de nachtelijke afsluiting aan het besturingssysteem gekoppeld zodat de tunnel weer goed bediend kan worden. Zo kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de tunnels rijden.

 

Omleidingen

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 minuten. Gele borden en de informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan over de ring Rotterdam via de Van Brienenoordbrug (A16).

Gerelateerd