Bijeenkomst over Tracébesluit Blankenburgverbinding

07-04-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Rijkswaterstaat organiseert een bijeenkomst in Vlaardingen over de besluitvorming en de toekomstige aanleg van de Blankenburgverbinding. Deze vindt plaats op 11 april in het Deltahotel in Vlaardingen en gaat over over het Tracébesluit van de Blankenburgverbinding. Het Tracébesluit, ofwel hoe en waar de Blankenburgverbinding – en tunnel worden aangelegd, ligt van 6 april tot en met 18 mei ter inzage.

De bijeenkomst vindt plaats van 16.00 uur tot 20.00 uur op basis van vrije inloop. Bewoners en andere belanghebbenden krijgen daar informatie over het Tracébesluit van de Blankenburgverbinding en de beroepsprocedure. Verder kunt u de nieuwe 3D-animatie van het tracé bekijken en is het mogelijk het akoestisch model van het geluidonderzoek, onder begeleiding van een deskundige, in te zien. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen over het project.

 

Blankenburgverbinding

De Blankenburgverbinding is een nieuwe weg (de A24) die de A15 en A20 met elkaar verbindt ten westen van Rotterdam. De nieuwe verbinding komt te liggen aan de westkant van Vlaardingen. De Blankenburgverbinding moet bijdragen aan de goede bereikbaarheid van de haven van Rotterdam, de Greenport Westland en aan een robuust verkeersnetwerk van de regio Rotterdam

 

Meer informatie

Meer informatie over het project Blankenburgverbinding is te vinden op blankenburgverbinding.nl .

Gerelateerd