Categorieën

Service

Bikers gezocht !

Bikers gezocht !
Nieuws

Bikers gezocht !

  • Redactie
  • 29-12-2015
  • Nieuws
Bikers gezocht !

VLAARDINGEN – Vergeet even alles wat je dacht te weten over stoere mannen en vrouwen op motoren, al of niet georganiseerd in motorclubs. Wij troffen op Facebook de volgende oproep aan van Bikers For Kids en vragen hier aandacht voor. Als je kunt, doe mee en kun je niet: jammer, maar misschien een volgende keer !

,,Het is wel kort dag maar toch. Een lieve dame is as woensdag jarig. Ik zou het leuk vinden om dan met zoveel mogelijk motoren bij haar langs te gaan. Ze woont in Vlaardingen. Ze is gehandicapt maar altijd enorm positief. Lacht altijd, en geniet van de kleine dingen.

Ze houdt enorm veel van Disney prinsessen( Violetta) en Mainstreet ( muziek). Ze zou het enorm waarderen om zo veel mogelijk mensen te zien. Ik weet dat het kort dag is maar ik probeer het toch.

Weersvoorspelling is 9 graden, droog met af en toe zon. Kan je niet ? Wellicht een andere keer. Gaarne verzamelen om 14:00 uur in Vlaardingen op het volgende adres: McDonalds aan Westlandseweg 280 Vlaardingen.

Vertrek 14:30 uur. Bij voorbaat dank aan degene die kunnen. Aan alle anderen. Een mooi nieuwjaar en veel veilige kilometers in 2016. Mijn telefoonnummer is 06-14142150’’.

 

Kijk even op Facebook naar Bikers for Kids