Binnenkort beroemd: Michel Reinders!

22-10-2014 Nieuws Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Levi Weemoedt, Wilma Hollander, Alex Boogers en Look J Boden. Zomaar wat schrijvers die hun wortels in Vlaardingen hebben. In meerdere of mindere mate beroemd of tenminste bekend. Vlaardingen lijkt een vruchtbare grond voor het schrijverschap en wij willen daar graag een naam aan toevoegen: Michel Reinders.

In het dagelijks leven schrijft Michel Reinders speeches voor het Ministerie van Financiën. Veel Vlaardingers kennen Michel echter als de ‘Ghostwriter’ van de ‘Talk of the Town’, de regelmatig terugkerende talkshow van de Kroepoekfabriek, met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muzikale acts. Aan het eind van iedere ‘Talk of the Town’ draagt Michel op geheel eigen wijze een column voor, die gaat over die show en ook over allerlei maatschappelijke observaties die hij doet. Daarnaast schrijft hij regelmatig over zijn kinderen Lucas en Roos, en zijn rol als vader, op zijn Facebookpagina. Hoewel hij oorspronkelijk uit Heerlen komt, beschouwen we hem inmiddels als ‘van ons’, een echte Vlaardinger.

Sinds kort bundelt hij zijn korte verhalen op een speciaal blog. Hij heeft al veel fans en wij rekenen onszelf daar ook toe. Michel wil beroemd worden en roept al zijn volgers op Facebook op hem daarbij te helpen, een oproep die we graag steunen. Daarom plaatsen we hierbij zijn oproep, die helemaal in zijn eigen schrijfstijl is geformuleerd. Volg de link, lees zijn verhalen, schaterlach, wees ontroerd, en vooral: deel het op Facebook en zegt het voort !

,,Vrienden,

We gaan het helemaal anders doen. Het wordt hoog tijd dat ik schreeuwend rijk en beroemd word. Of op zijn minst grondig gedesillusioneerd raak. Dus heb ik mijn verhalen van Facebook geplukt en er een blog van gemaakt. Dat is een enorm werk. De eerste 50 verhalen staan erop. De rest volgt. Aan jullie een simpele taak: lees als je tijd hebt, deel als je het leuk vindt en vertel je vrienden, familie en buurvrouw dat ze mijn blog moeten volgen als jullie in de roem, rijkdom of desillusie willen delen. Hier is de link. Hup hup’’: duizendschitterendeligas.blogspot.nl/

Michel ReindersGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date