Boer zoekt boer !

21-10-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Bij de Stadslandbouw Van Ruytenburgh aan de Hoflaan zoeken ze vele handen die licht werk maken. Binnenkort wordt de stadsakker ‘schoon’ overgedragen aan de projectontwikkelaar die er woningen bouwt. Hierbij hun oproep:

HULP GEZOCHT om onze stadsakker ’schoon’ over te dragen aan de projectontwikkelaar. Vele handen maakt licht werk en is gezellig.

De laatste week dat Stadslandbouw van Ruytenburch gebruik mag maken van het terrein tussen de oude brandweerkazerne en de watertoren is aangebroken, helaas. Wie kan en wil ons helpen tijdens de gezamenlijke werkdagen met planten inkuilen en het land leeghalen?

We doen dat op zaterdag 24 okt (9.30 – 16 uur,) woensdag 28 okt (13 -16 uur) en zaterdag 31 okt (9.30 – 16 uur).

Laat ons even weten wanneer je ons wilt helpen door een email te sturen: marianhoogerwerf@msn.com

We hebben slechts een paar spade en kruiwagens bij van Ruytenburch, maar op deze dagen zijn extra spades en kruiwagens reuze handig. Dus neem je eigen spade mee en eventueel je eigen kruiwagen voorzien van je naam, dan weet je zeker dat je je eigen spade en kruiwagen weer mee naar huis neemt.

Op de zaterdagen maken we een grote pan soep voor tussen de middag en het is handig als we dan weten voor hoeveel mensen er soep gemaakt moet worden.

Op 1 november zullen we met pijn in ons hart het land ‘schoon’ overdragen aan de projectontwikkelaar die dan kan beginnen met onze akker bouwrijp te maken voor de huizenbouw.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date