Categorieën

Service

Burger King Vlaardingen: er zit schot in!

Burger King Vlaardingen: er zit schot in!
Winkelen

Burger King Vlaardingen: er zit schot in!

  • Redactie
  • 01-01-2015
  • Winkelen
Burger King Vlaardingen: er zit schot in!

VLAARDINGEN – Het paviljoen van een nieuwe vestiging van Burger King bij Vijfsluizen staat er al sinds het najaar van 2013. Naast de benzinepompen van Tank Easy was echter lang geen enkele activiteit meer zichtbaar. Het pand bleef leeg. Afgelopen weken is er echter door bouwvakkers en installateurs hard gewerkt aan de binnenkant en het lijkt er nu toch van te komen: Burger King gaat binnenkort openen!

Op de website van de Nationale Vacaturebank staat sinds 20 november 2014 een vacature die dit lijkt te ondersteunen: ,,Burger King® Vlaardingen zoekt een (Senior) Restaurant Manager. Voor onze nieuw te vestigen BURGER KING® Restaurant in Vlaardingen zijn we op zoek naar een ervaren (Senior) Restaurant Manager’’.

We hebben herhaaldelijk geprobeerd de afdeling persvoorlichting van Burger King te bereiken, maar steeds bleef het opvallend stil. De fastfood-gigant, ook wel bekend als ‘The Home of the Whopper’  zet er nu blijkbaar de vaart in. De parkeerplaatsen liggen er, de bestickering op de ruiten is aangebracht  en de drive-in is ook klaar. Nu de binnenkant nog en dan kunnen we ook in Vlaardingen genieten van de ‘King-deals’ en de ‘Whoppers’!