Busje komt zo…

13-08-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Sinds een paar dagen staat er aan het begin van het Veerplein een bankje. Op een onverwachte plek, recht tegenover de etalage van kledingwinkel Van Uffelen en met de ‘rug’  naar de straat. Waarom dat bankje daar staat? We gingen het na bij de gemeente.

Wat bleek? De gemeente heeft het bankje afgelopen week geplaatst naar aanleiding van een verzoek van bezoekers van de binnenstad. Veel mensen wachten hier op de Regiotaxi. Die komt mensen ophalen wanneer ze in het centrum zijn geweest. Zij kunnen vaak niet lang staan.

Het bankje zal de komende week weer weggehaald worden, noodgedwongen. Een kraanbedrijf heeft deze plek binnenkort nodig voor werkzaamheden want het zet hier een telekraan neer, om materiaal op woontoren Hoog Witte te kunnen plaatsen. Dat materiaal moet na een paar weken ook weer worden verwijderd. De net geplaatste bank moet daarvoor dus twee keer weggehaald worden. Het kraanbedrijf zorgt ervoor het bankje op de dag zelf weer op dezelfde plek teruggeplaatst wordt.

 Gerelateerd