Dag van de Dialoog 2018

22-01-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 2 februari wordt alweer voor de dertiende keer een Dag van de Dialoog georganiseerd in Vlaardingen. Op deze dag kunnen Vlaardingers, jong en oud en met verschillende culturele afkomst, met elkaar aan tafel in gesprek gaan.

Tijdens een viergangenmaaltijd die wordt geserveerd bij sportverenigingen, scholen, in wijkcentra, kerken en bedrijven wordt deze keer met elkaar gesproken over het thema ‘Dialoog in alle windstreken’. Dat betekent dat we in alle vier de windstreken van Vlaardingen in gesprek gaan over waar ieders wieg heeft gestaan. Vlaardingers zijn uit alle hoeken van Nederland maar ook van ver over de landsgrenzen naar deze stad gekomen en kunnen daar vast veel over vertellen. En ook kan er met elkaar gesproken worden over wat iedereen vanuit zijn of haar achtergrond bij kan dragen aan de opbouw van onze mooie stad. Aan elke tafel zal een gespreksleider of gespreksleidster het gesprek in goede banen leiden.

Als u mee wilt doen, dan kunt u zich via velevlaardingers@gmail.com  aanmelden voor een lunch (12.00 – 14.00 uur) of een avondmaaltijd (18.00 – 20.30 uur). Dat aanmelden kan tot 29 januari. Wilt u bij uw opgave uw adres en telefoonnummer en eventuele dieetwensen vermelden. U krijgt op 30 januari te horen bij welke tafel u ingedeeld bent. Kosten zijn er niet aan de maaltijd verbonden. Wel kunt u na de maaltijd een vrijwillige bijdrage geven ter dekking van de maaltijdkosten voor de gastheer/gastvrouw.

Informatie bij: Marianne van Herp (tel. 06-226 23 815) of Rob van Herwaarden (tel. 06 – 424 06 350)Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date