Categorieën

Service

Dag zonder Drempels krijgt 10.000 euro van Nationale Nederlanden

Dag zonder Drempels krijgt 10.000 euro van Nationale Nederlanden
Nieuws

Dag zonder Drempels krijgt 10.000 euro van Nationale Nederlanden

  • Redactie
  • 25-06-2018
  • Nieuws
Dag zonder Drempels krijgt 10.000 euro van Nationale Nederlanden
VLAARDINGEN - De stichting Dag zonder Drempels heeft van ‘Wij en de Maatschappij’ 10.000 euro gekregen voor de Dag Zonder Drempels. Wij en de Maatschappij is het goede doelenfonds van Nationale Nederlanden. Door en voor de medewerkers waarmee de maatschappelijke betrokkenheid van
elkaar ondersteunen.

De Dag Zonder Drempels wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd op 25 augustus op het terrein van het Zomerterras. Eerder mocht het bestuur van de Dag Zonder Drempels de cheque in ontvangst nemen op het hoofdkantoor in Den Haag. De cheque werd overhandigd door Samira Kousedghi, bestuurslid van de stichting ‘Wij en de Maatschappij’. De Dag Zonder Drempels kan niet georganiseerd worden zonder sponsoring.

Vanaf vandaag is ook de nieuwe website online: www.dagzonderdrempels.nl . Op de website staat informatie over de stichting, het programma, de sponsors en foto’s van vorig jaar. De Dag Zonder Drempels is ook te volgen via Facebook: www.facebook.nl/dagzonderdrempels .


Dag zonder Drempels

In het voorjaar van 2007 werd op initiatief van twee Vlaardingse stichtingen, De Sjaak Foundation en De Mikkies, de stichting Dag Zonder Drempels in het leven geroepen. Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs, projecten voor begeleid wonen en reguliere scholen in Vlaardingen en omliggende gemeenten worden persoonlijk uitgenodigd. Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis.