De bezem gaat door de Westwijk

11-06-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 28 maart zou de Vlaardingen Schoon Challenge plaatsvinden maar de coronacrisis verhinderde die grootscheepse actie. Op een iets andere manier is gisteren wel weer door de Westwijk een bezem gegaan, de Buurtbezem! Initiatiefnemer van de Vlaardingen Schoon Challenge Marjo Bazuin was hier ook bij betrokken en berichtte er over:

,,Gisterochtend is Buurtbezem Westwijk van start gegaan. Elf enthousiaste vrijwilligers hebben het Marnixplantsoen en omgeving onder handen genomen en de kinderen kunnen daar nu weer met plezier, en vooral veilig, spelen! 

Elke eerste woensdag van de maand verzamelen wij om 10:00 bij Wijkcentrum West, Professor Teldersstraat 10 in de Westwijk en gaan dan tot een uur of 12 samen een deel van de Wijk schoonmaken. In deze corona tijden zoeken wij uiteraard een gebied uit waar veilig, op anderhalve meter afstand van elkaar, opgeruimd kan worden!

Houdt u ook van een schone omgeving en wilt u ons een handje komen helpen? U kunt zich aanmelden via buurtbezemwestwijk@gmail.com . Wij zorgen voor grijpers en handschoenen.''


Gerelateerd