De lekkerste oliebol? Dat bepaal je zelf!

29-12-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Deze week werden reputaties gevestigd, bevestigd of gebroken. Het was weer tijd voor de jaarlijkse oliebollentest van het AD. Bakker Voskamp uit Spijkenisse, met een filiaal in Vlaardingen, werd beoordeeld als beste oliebollenbakker.

De jury van de oliebollentest doet ieder jaar haar best om vooral bij de slechter scorende oliebollenbakkers zo ‘grappig’ mogelijk te zijn in haar omschrijvingen van de bekritiseerde producten. Eén slechte dag wordt zo al snel een commerciële ramp voor een hardwerkende middenstander.

Wij denken dat u zelf maar moet uitmaken wie een goede bol en wie een minder goede bol bakt. Zelf schuiven we graag aan bij de kraam voor tuincentrum het Staalduinse Bos aan de Deltaweg, waar jaarlijks Efteling achtige taferelen plaatsvinden met consumenten die zich en weg banen langs zigzaggende hekken en al. Ook zijn we gecharmeerd van de bollen van Jan Boer, Vlaardings roem aan de Westhavenkade. Tenslotte genieten we volop van de oliebollen van Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18, die al weken aan het testen is om vanaf morgen drie dagen lang oliebollen, met of zonder krenten te serveren. Drie zaken die we niet konden terugvinden in de AD test, maar het vermelden zeker waard zijn. Weet u wat ? Ga zelf maar proeven !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date