De Uitblinker: stem op je favoriete horecagelegenheid !

26-02-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Voor de laatste keer zullen dit jaar de prijzen uitgereikt worden voor beste horecagelegenheid en beste gastvrouw/gastheer: respectievelijk de Uitblinker en de Uitschenker.  Op 23 maart zullen deze Vlaardingse horecaprijzen uitgereikt worden bij de vorige winnaar, Bierlokaal Antonius aan de Hoogstraat. Genomineerd zijn dit jaar: Da Angelo, Malle Babbe, Smakelijk Eten & Drinken, Concordia en Hendrik's Huyskamer. De nominaties voor de Uitschenker zijn Martine van Messel (Bierlokaal Antonius), Dita Poldervaart (Hendriks Huyskamer), Christa Prophitius (Concordia), Dennis van der Spek (Malle Babbe) en Jose Chavarria-Cardenas (El Loco Babbe).

Voor het zover is, kan ook het Vlaardingse publiek stemmen voor de Publieksprijs. Waar kunt u het lekkerste eten of wordt u het meest gastvrij onthaald ? Laat het weten via de website van de Uitblinker die u hier  kunt vinden.

Voor de Uitblinker, de meest vakkundige en gastvrije horecavrouw of man heeft de jury dit jaar een heel persoonlijke prijs bedacht: het gaat hier om het beeldje van een barkeep(st)er, volledig opgebouwd uit onderdelen als bouten, schroeven en andere stukken metaal uit de industrie.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date