De vakman: goed contact is het belangrijkste

14-12-2016 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – Als “thermostaatkraan verwisselen” een onderdeel zou zijn op de Olympische Spelen, dan was Stephan de Groot een gegarandeerde medaillekandidaat. De (nog jonge) vakman klaarde dat klusje onder de ogen van Vlaardingen24 in een minuut of vijf. Inclusief netjes afwerken en rommel opruimen.

Stephan vormt de helft van het duo Walter en Stephan de Groot van tegelzetbedrijf de Groot. Beiden zijn dus tegelzetter van beroep maar draaien hun hand voor veel andere zaken niet ‘om’. Stephan en Walter verzorgen niet alleen het tegelwerk in uw badkamer. Maar renoveren uw totale badkamer van begin tot het eind.  Zij verrichten hun werkzaamheden vooral in de omgeving van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis .

Stephan: ,,We verzorgen ons tegelwerk al ruim 15 jaar met plezier en enthousiasme. Dat komt terug in het vaak aangename contact met onze klanten. Dat begint met het nakomen van afspraken. Zowel voor het opnemen van de offerte, de offertetermijn als de duur van het project’’. 

Veel ervaring dus maar routine wordt het, in positieve zin, nooit. Geen klant is namelijk hetzelfde, overal wordt gekeken naar de wensen en de individuele mogelijkheden. ,,Vanuit onze kennis proberen we zo goed mogelijk met de klant mee te denken’’, vervolgt Stephan. ,,Voor een toch vaak ingrijpende verbouwing wordt dat vaak als prettig ervaren. Wij komen dergelijke situaties dagelijks tegen, en proberen onze klant dan ook zoveel mogelijk te ontlasten en in te lichten over de gang van zaken. Als tegelzetters verzorgen wij al het tegelwerk. Zoals een badkamer, toilet, vloer, keuken of balkon. Maar ook het leggen van natuursteen en het aannemen van complete badkamers behoort tot onze werkzaamheden. Desgewenst leveren wij u de tegels en het sanitair’’.

Kortom, wie een vakman nodig heeft en daarbij goed werk wil, zonder er zelf naast te hoeven staan (gaat het wel goed?), kan prima terecht bij Stephan en Walter de Groot. E-mailen kan via info@degroottegelzetbedrijf.nl  , telefoonnummer: 010-8208803 en meer info op de website: degroottegelzetbedrijf.nl