Categorieën

Service

Deelnemers burgerpanel dienstverlening gezocht

Deelnemers burgerpanel dienstverlening gezocht
Nieuws

Deelnemers burgerpanel dienstverlening gezocht

  • Redactie
  • 19-03-2015
  • Nieuws
Deelnemers burgerpanel dienstverlening gezocht

VLAARDINGEN - Wilt u bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening van gemeente Vlaardingen ? Dan bent u van harte uitgenodigd voor deelname aan het burgerpanel dienstverlening. Met uw hulp wil de gemeente haar dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

Het eerste onderwerp waar uw hulp bij gebruikt kan worden is de website www.vlaardingen.nl  De gemeente Vlaardingen zoekt mensen die bereid zijn langs te komen om de gebruiksvriendelijkheid van de gemeentelijke website te testen. Deze test vindt begin april tijdens kantooruren plaats op het stadskantoor. Wilt u bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening en in eerste instantie dus de website? Meld u dan snel aan! Dat kan via deze link  Er wordt getest met maximaal 10 personen.

Vlaardings Internet Panel

Heeft u tijdens kantooruren geen tijd, maar geeft u graag uw mening op stellingen en vragen over actuele onderwerpen. Meld u dan aan voor het Vlaardings Internet Panel. Het Vlaardingse Internet Panel bestaat uit Vlaardingers uit alle wijken en van alle leeftijden die een aantal keer per jaar via een e-mail een vragenlijst toegezonden krijgen over diverse onderwerpen. Met behulp van het panel krijgt de gemeente snel inzicht in wat er leeft in de stad en hoe inwoners aankijken tegen gemeentelijk beleid en ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten worden vervolgens gebruikt als extra informatiebron bij het nemen van beslissingen, maatregelen en bij het oplossen van eventuele problemen. Aanmelden kan hier