Categorieën

Service

Deelnemers spinningmarathon gezocht !

Deelnemers spinningmarathon gezocht !
Nieuws

Deelnemers spinningmarathon gezocht !

  • Redactie
  • 28-02-2016
  • Nieuws
Deelnemers spinningmarathon gezocht !
VLAARDINGEN - De spinningmarathon die Roparunteam 62 Stichting Lifelinerunners organiseert loopt nog geen storm. De afgelopen maand kwamen er ‘slechts’ 11 aanmeldingen binnen om een uur mee te kunnen spinnen voor het goede doel.

Het Roparunteam uit Maassluis organiseert op zondag 13 maart in samenwerking met Sportcentrum Polderpoort in Vlaardingen een spinningmarathon om geld op te halen voor het Roparunteam. Het geld wat opgehaald wordt komt uiteindelijk ten goede aan stichting Roparun. Stichting Roparun steunt vele doelen die te maken hebben met kankerpatiënten die niet lang meer te leven hebben. Hun motto luidt dan ook ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Roparunteam 62 is een team dat louter bestaat uit vrienden en kennissen. Zij zijn dan ook afhankelijk van sponsoring van bedrijven en acties die het team organiseert, zoals deze spinningmarathon. Het team haalt ook geld op door 2 collecteweken te lopen in Oud-Beijerland en Barendrecht.
De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend (14 tot en met 16 mei). De start zal plaats vinden in Hamburg en Parijs en gaat via een parcours van ongeveer 550 kilometer richting Rotterdam. Daar zal worden gefinisht op de Coolsingel door de vele teams.

Inschrijven voor de spinningmarathon kan via lifelinerunners.nl . Ook is er een evenement aangemaakt op Facebook en kunt u het team tijdens acties en de Roparun volgen via Twitter @RoparunTeam62.