Deense aftrap Vlaardingse Beiaardweken

07-07-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De Vlaardingse Beiaardweken beleven in 2015 alweer hun zevende jaargang, zoals altijd op de fraaie historische Markt in Vlaardingen. Ook wordt dan ook het 65-jarig bestaan van het Oranjecarillon gevierd, in 1950 door Koningin Juliana in gebruik gesteld.

Wederom zullen er iedere dinsdagavond in juli topbeiaardiers uit binnen- en buitenland optreden, in een unieke sfeer, met zittend publiek. Dit jaar zijn er vier avonden op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juli. Vandaag wordt ‘afgetrapt’  met een beiaardier uit Denemarken: Ann-Kirstine Christiansen.

Voor ouderen rijden er gratis Beiaardbussen langs de zorgcentra.  Bel daarvoor de speciale Beiaardtelefoon 06-30 92 44 69.  U kunt bellen in het weekend voorafgaand aan het concert, van zaterdagmorgen 10.00 uur tot maandagmiddag 12.00 uur.

De Markt wordt afgezet voor alle verkeer zodat u ongestoord kunt genieten. De horeca-terrassen zijn geopend en er zijn gratis stoelen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen klapstoel meebrengen. Het spel van de beiaardiers is via grote beeldschermen zichtbaar voor het publiek. Er zijn regenvoorzieningen zodat u bij minder goede weersvooruitzichten met een gerust hart van huis kunt.

Ontdek de charme van de Vlaardingse Markt bij zomeravond ! Meer info hier


Gerelateerd