Dineren in Franse sferen

28-06-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vijfentwintig gasten waaronder de wethouders Arnout Hoekstra en Cees Oosterom namen gisteravond plaats aan een langgerekte tafel bij de Stadslandbouw Van Ruytenburch. Voor het luttele bedrag van 30 euro werd er genoten van een vijfgangendiner met wijnarrangement.

Officieel ging de maaltijd in Franse sferen door voor het Steunboerendiner, waarvan de opbrengst  bedoeld is om de Stadslandbouw aan de Hoflaan te supporten. Wie het allemaal gemist heeft kan op maandag 6 juli aanschuiven bij Maaltijden op Maandag op dezelfde landelijke plek aan de rand van de akkers van de stadsboerinnen en boeren. Maaltijden Op Maandag  (MOM) is een nieuw eetinitiatief bij de Stadslandbouw en iedereen kan meedoen. Trudy, Ineke en Greetje zijn de drie hobbykoks van de Stadslandbouw  die zoveel mogelijk producten van de akker verwerken tot gerechten die op maandagavonden gezamenlijk (maximaal 16 personen) gegeten worden. De kosten bedragen ongeveer 5 euro per maaltijd.

Vooraf kun je je aanmelden bij maaltijdenopmaandag@gmail.com  . Wanneer de aanmelding bevestigd wordt, kun je mee eten. De opbrengst komt ook hier ten goede aan de kas van de Stadslandbouw.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date