Doe mee met de Vlaardingen Poker Series!

11-11-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Donderdag 19 november 2020 is het weer tijd voor de voorronde van de ‘Vlaardingen Poker Series’. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de opzet er dit jaar net wat anders uitziet. Deelnemen kan alleen via de eigen pokerroom van Pokeren.nl. De voorronde start om 19.30 uur en deelnemen kan tot 20.30 uur. Je kan ook na de start van de voorronde nog een plekje bemachtigen aan de pokertafel. De buy-in is slechts 5 euro, waardoor het ook een laagdrempelig toernooi zal zijn. Er is gekozen voor een freeze-out variant, waardoor spelers zichzelf niet na uitschakeling opnieuw kunnen inkopen. De minimale leeftijd voor deelname is zestien jaar en iedereen mag meedoen. Het is geen pokertoernooi voor uitsluitend de inwoners van Vlaardingen. Het toernooi zal gespeeld worden in de Texas Hold’em spelvorm, waarvan je de spelregels hier kan vinden.

De Poker Series geven pokerliefhebbers de kans om zich te kwalificeren voor de grote finale in Van der Valk Sassenheim. De winnaar van Poker Series zal onderdeel worden van het team van Pokeren.nl. Inschrijven kan eenvoudig via de website, zowel via de computer als de smartphone. Let op, vul de juiste “nickname” in. Je zal direct aan de juiste pokertafel worden geplaatst op de grote dag.

Normaliter worden de voorrondes op locaties in Nederland georganiseerd. Dit is vanwege het coronavirus niet meer mogelijk, Pokeren.nl heeft ervoor gekozen om online verder te gaan. Het is wel nog altijd de bedoeling om de grote finale in het Van der Valk Hotel in Sassenheim te organiseren. De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en een ticket voor de finale. Daarnaast kunnen spelers ook ranking punten verdienen door hoog te eindigen.

Aanmelden kan via: https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/poker-series-online-vlaardingen.Gerelateerd