Doe mee met Vlaardingen Kerststad!

25-11-2015 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – De binnenstad van Vlaardingen is in het tweede weekend van december geheel in kerstsfeer. Op vrijdag 11, zaterdag 12 én zondag 13 december is er rond de Grote Kerk op de Markt en in de Fransenstraat een grote kerstmarkt met huisjes en kraampjes. 

Het is nog mogelijk een kraam te huren. Er zijn er nog enkele beschikbaar. Er is eigenlijk maar één voorwaarde: Het aanbod moet met Kerst te maken hebben. U huurt de kraam voor drie dagen voor een bedrag van slechts € 125,-. Vrijdag 11 december is de markt van 17.00 tot 22.00 uur, zaterdag 12 december van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 13 december van 13.00 tot 17.00 uur. 

Ook voor goede doelen zijn er nog enkele kramen. Deze worden gratis ter beschikking gesteld maar ook hier is de voorwaarde; de activiteiten moeten gerelateerd zijn aan Kerst!

Interesse? Kijk even HIER en meld je direct aan!
 

Sponsors gezocht!

Vlaardingen Kerststad is slechts mogelijk dankzij de belangeloze inzet van veel vrijwilligers. De organisatie is dan ook nog nadrukkelijk op zoek naar enkele sponsors. Steun dit mooie evenement en help mee Vlaardingen als kerststad op de kaart te zetten en de bezoekers te laten zien dat Vlaardingen een prettige stad is om te wonen en werken, met leuke lokale ondernemers, veel cultuur, kunst, een groot verenigingsleven en een rijke historie. Meer info over sponsormogelijkheden? Mail naar communicatiebinnenstad@gmail.com of bel Esther Schut, 06 – 51 00 66 73.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date