Doodsbedreigingen tussen lijsttrekkers?

18-02-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – De gemoederen bij de verkiezingsstrijd voor de gemeenteraadsverkiezingen lopen af en toe wel heel erg op. Zo liep een discussie tussen twee lijsttrekkers na het debat in Museum Vlaardingen bijna uit de hand. Het ging hierbij om Daniël Gerritsen van Lijst 13 (Vlaardingen Nederlands & Vrij) en Frans Hoogendijk (ONS.Vlaardingen). Er werd blijkbaar wat heen en weer gescholden en beide partijen verklaren nu dat de ander doodsbedreigingen heeft geuit.

Woordvoerder (en campagneleider) van ONS.Vlaardingen Tim Thiel: ,,De zaken zijn exact het tegenovergestelde zoals beweerd door Gerritsen. Dat mijnheer Gerritsen zaken anders ziet dan de gemiddelde persoon blijkt ook ditmaal. Er zijn meerdere onafhankelijke getuigen die kunnen instaan voor Hoogendijk. Daarbij staat de aanleiding van de discussie op film. Namens ONS bevestig ik hierbij dat onze fractievoorzitter als persoon aangifte zal gaan doen van smaad, laster en doodsbedreiging.’’

Raymond van Haren, de nummer twee op de lijst van VV2000/Leefbaar Vlaardingen denkt er het zijne van op Twitter: ,,Vlaardingen is meer gebaat bij politici die samenwerken dan elkaar bedreigen...Laten we gaan voor (een) Leefbaar Vlaardingen!

Gerelateerd