Duurzaamheidsontbijt in Kade 40

07-12-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - op 11 december van 08.30 van 12.00 uur vindt alweer het tweede duurzaamheidsontbijt in Kade40 plaats. 'Energie' is ditmaal het thema.

Om  8.30 uur start het ontbijt en gaan de deelnemers in zogenoemde expertsessies met het  thema aan de slag. Het doel is dat aan het eind van het ontbijt een aantal enthousiaste mensen met een concreet plan verder aan de slag kan. Een groep die in hun buurt met energiebesparing aan de slag gaat bijvoorbeeld. en een groep die de schouders wil zetten onder het oprichten van een energiecollectief of -coöperatie.

Ieder thema zal worden geïntroduceerd door een aantal experts aan de hand van de volgende vragen: Waarom zou je het doen? Wat kan je doen? Hoe kan je het doen? Wie heb je daarbij nodig? Wie kan jou helpen? Daarna gaan de deelnemers met deze informatie aan de slag om concrete plannen uit te werken. Aan het eind van de bijeenkomst presenteren de groepen de plannen aan elkaar en worden er afspraken gemaakt voor een vervolg.

Wilt u aan dit ontbijt deelnemen? Meldt u dan aan via het contactformulier op vlaardingen.nl/contactformulierGerelateerd