Categorieën

Service

Een schone club loont !

Een schone club loont !
Nieuws

Een schone club loont !

  • Redactie
  • 20-03-2016
  • Nieuws
Een schone club loont !

VLAARDINGEN – Gisteren startten wethouder Ruud van Harten, samen met de Schiedamse wethouder Alexander van Steenderen, om 12.30 uur de actie ‘Een schone club loont’ bij sportvereniging VFC. In het clubhuis werd een heel arsenaal aan schoonmaakartikelen en afvalcontainers uitgereikt.

Met deze actie, voor clubs maar ook voor scholen, roept Irado sportverenigingen en scholen op samen met leerlingen en leden het eigen terrein schoon te houden en plastic verpakkingsafval te scheiden. Aan de acties is een beloningsysteem gekoppeld waarin tussentijdse beloningen te winnen zijn zoals clinics, korting op sportkleding, een ontbijt en toegangskaartjes voor evenementen, attracties of sportwedstrijden. De schoonste club en de schoonste school maken bovendien kans op een activiteit ter waarde van € 1000,-.

De actie voor scholen wordt op maandag 21 maart gestart. Ook hierbij is wethouder Ruud van Harten betrokken, samen met de Schiedamse wethouder Nathalie Gouweleeuw. Plaats van handeling het Stedelijk Gymnasium Schiedam aan Valeriusstraat 31aldaar om 12.00 uur.