Een tablet, wat handig...

19-02-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het Rode Kruis organiseert een informatiebijeenkomst voor ouderen over het nut en de mogelijkheden vaan een tablet. Een gastspreker van Tablet Services Rijnmond vertelt tijdens deze gratis  bijeenkomst  alles over de mogelijkheden van een tablet. Ook zullen de voor- en nadelen van verschillende tablets worden belicht. 

Wilt u weten hoe u een e-mail met foto maakt en te verstuurt, hoe internet werkt, wat apps zijn, hoe je gezellig  een spelletje kunt spelen en wat YouTube is?  Kom dan naar deze bijeenkomst! De sessie wordt afgesloten met Skype, beeldtelefoneren.  Uiteraard kunt u ook terecht met vragen zoals welke tablet is geschikt om zelf aan te schaffen. 

DEe informatiebijeenkomst 'Een tablet, wat handig' wordt gegeven op dinsdag 24 maart en donderdag 26 maart  in het gebouw van Het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord aan de Floris de Vijfdelaan 136 in Vlaardingen. Op beide dagen zijn er twee bijeenkomsten: van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. De inloop start dertig minuten voor aanvang om even  koffie en thee te drinken. 

Aanmelden kan per telefoon op 010 - 2342049 van 09.00 tot 12.00 of via e-mail: informatie-rodekruisnwn@xs4all.nl. Per bijeenkomst kunnen er maximaal twaalf belangstellenden deelnemen. Voor rolstoelgebruikers en mensen met bewegingsmoeilijkheden kan het Rode Kruis tegen een geringe vergoeding vervoer verzorgen.Gerelateerd